Tuesday, October 14, 2008

Keputusan Penuh Anugerah Carta Semprit Raya KLfm

Untuk anda yang tertanya2, senarai penuh pemenang Anugerah Carta Semprit Raya yang lalu, berikut adalah pemenang yang berjaya mendapatkan hadiah sumbangan The Beauty Station milik Jejaka Ayu, Hamper sumbangan Jurukopter KLfm dan juga 3 game bowling sumbangan DJ Paparay;

Kategori Walla - Suara Takbir (Mimie)
Kategori Boleh Jual Lah - Menjelang Hari Raya (Kzie)
Kategori Selamattt - Balik Kampung (Zullastree & Paparay)
Kategori Daa - Senandung Hari Raya Untukmu (Julia)
Kategori Gerenti Tak Tahan - Musafir Di Aidilfitri (Salehuddin Hj. Ramlan)
Vokal Lelaki Terbaik - Kepulangan Yang Dinanti (Pool)
Vokal Wanita Terbaik - Suara Takbir (Mimie)
Undian Terbanyak - Seloka Hari Raya (Dave & Azizah Sulaiman)
Promo Undian Paling Kreatif - Team BK
Pasangan Duet Terbaik - Team BK

Terima kasih kepada rakan2, juga jurutera bunyi, En. Rosli Ahmad yang sudi menaja studio rakaman untuk kami. Juga para pengundi, sahabat2 yang menyokong program ini, tak lupa kepada GG and the geng yang tak berapa nak suka dengan program ini... Walla....

4 Comments:

  1. ilaIP said...
    tahniah pada yg berjaya....
    black_canary said...
    tahniah..walaupun ramai org luar yg mengutuk...yg pasti KLFM still the best...
    Tahniah jugak buat mimie..
    bimmer553 said...
    oooooo susah nak komen. mungkin telinga saya tak berapa sesuai dengan lagu lagu dalam carta tersebut, jadi kebiasaanya bila saja berkumandangnya lagu dari carta tersebut terus ibu jari kiri yang memegang stering secara automatik menekan kepada 'next level' button, maka terdengarlah pulak fly.fm. apa apa pun pada penyanyi yang tak berjaya, selamat mencuba lagi.

    p/s - di ampang point ada a good vocal class jointly conducted by a former malaysian singer & an indonesian lady, worth trying i suppose.
    djmimie said...
    TQ bro BS, biasala kan, lain padang lain belalang... apapun, untuk sekadar hiburan, sesetengah telinga tak terhibur pun dengan apa yang dah pun diperdengarkan... nasib baik setahun sekali, kalo berkali2 setahun, lingkup agaknya KLfm nih...:-)

Post a Comment