Thursday, October 16, 2008

Gambar raya lagi dan lagi

Gambar Hari Raya Pertama sebelum pergi beraya ke rumah Tok Ne (Nenek sebelah abah). Dari depan, of course la Abah dan Mak (dengan panggilan manje "Mum"...hehehe sedang memangku Afiq yang tak reti nak duduk dendiam)... Belakang dari kiri - Eli (adik bungsu saya), abang, saya & Didie (adik ketiga bungsu). Semua dah beso2 skarang... Puas la Afiq dapat duit raya daripada pakcik2nyer...

Cik Didie rajin amik gambo Afiq... Suka panggil Afiq dengan nama Afiqah, sebab muke Afiq cam pompuan... Hish! Mak tak kuasa nyah!!!

Yang ni plak gambar Hari Raya ke4 - Nak bertolak ke Simpang Renggam, Labis dan Bandar Tenggara berhari raya di rumah saudara mara. Masa ni, adik pompuan saya, Marma (berdiri sebelah saya) dah pun balik JB dari Kemaman... dengan suaminya (berdiri sebelah dia -Tun) dan 2 anak lelakinya yang hiper aktif, Syukri (dipangku Abah) dan Hakimi (tunjuk jari "peace")....


2 gambar di atas diambil di rumah Pak Khalid masa beraya sakan @ KLfm.. Nampak tak mulut Afiq ternganga luas kat gambar kat atas tu? Afiq ni pantang tengok orang gelak kuat2, nanti dia pun nak join gelak kuat2 jugak... Ehm... Ikut perangai sape nih?

4 Comments:

  1. ilaIP said...
    NAMPAK MUDA LG ORG TUA MIMIE YER...AFIQ TU NAMPAK LAIN LA PLAK..MCM DAH BESOR JER DIA NYE
    djmimie said...
    depa berdua dah pun pencen tahun ni ila. bulan depan nak hantar depa naik haji pulak... :-)
    black_canary said...
    so kesimpulannya...afiq tu kecik sbb keturunan...dia byk dpt gen kamu mimie....
    djmimie said...
    tu la pasal bro, bila misi kata graf berat dia makin turun & dah nak masuk line kuning, takut gak tengok... macam tak cukup zat je si afiq tu... hish... selisih!!!

Post a Comment