Monday, September 29, 2008

Salam Lebaran 2008



Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir dan Batin...
kalau ada tersasul kata ke (memang dah slalu pun ;-))...yang mengguris perasaan sama ada secara sengaja ataupun tidak (slalunya tak perasan pun..heheh).
Harap jangan berkecil hati, biasa la, saya pun manusia gak... Ampun maaf dipinta yek...

Ikhlas daripada - Mimie Walla, Real Bond & Afiq

9 Comments:

  1. black_canary said...
    Salam Mimie..
    Saya pun dengan ini memohon kemaaf jika ada terkasar bahasa..Terkutuk di laman maya KGMMS,CBOX atau yg sewaktu dgnnya....
    djmimie said...
    salambro, saya pun saya, nak minta maaf zahir dan batin kalu ada terkutuk ke kan... 0-0 la ye...;-)
    bimmer553 said...
    salam dj mimie. selamat hari raya & maaf dipohon jika ada yang tersalah kata. samalah kita yer, beraya di JB
    Bhaiya said...
    salam Mimie hari last day haritu tu tak sempat nak berhahri raya..bhai pun mohon kemaafan kalo ada yang tersilap,terguris dan terhiris
    ilaIP said...
    salam mimie,
    salam kemaafan juga ila pohon andai selama ila mengenali mimie ila ada terguris perasaan atau tersilap kata..
    ampun maaf zahir dan batin
    djmimie said...
    salam semuwer, macam mana sambutan hari raya tahun ni? seronok? kalu tanya saya, ehm... tak puas cuti rasanyer... macam nak tambah cuti lagik. tapi, tak leh gak, bulan depan nak balik JB balik, sebab nak hantar mak abah naik haji... hantar kat airport jek... amik berkat, mana lah tau, tiba masanya, kita pulak yg dijemput ke sana... ;-)
    black_canary said...
    mimie...awat gambo beso tu di tukar..jadi hitam putih..kecik pulak tu...
    djmimie said...
    bro BC, tengah dok godei2 nih...saje nak test tengok ok ke tak... heheh... sambil layan norshima nih... tengah bohsan dalam opis nih...heheh
    zeqzeq said...
    salam maaf zahir batin tertembak

Post a Comment