Monday, October 19, 2009

Pelancaran Kuiz National Geographic di TV1






Pada 18 Oktober 2009 yang lalu (semalam), seawal pagi lagi DJ2 KLfm yang terdiri daripada Azizah Sulaiman, Yatt, Sonic, Aenraen & saya berada di Savanah Walk untuk pelancaran Sidang Media Kuiz National Georaphic di TV1 yang disiarkan pada setiap hari jam 7 malam hingga 8 malam. Kuiz ini menawarkan RM200 bagi 10 orang pemenang pada setiap minggu dan RM5,000 untuk 6 orang penyertaan terbanyak yang jumlah keseluruhannya bernilai RM82,000... Wah...

Jadi, kalau anda ingin memenangi wang tunai yang saya sebutkan di atas, jangan lupa tonton National Geographic di TV1 pada setiap hari, jam 7 malam.. Walla!!!

7 Comments:

  1. Azrye said...
    akak pemenang mingguan kalau terlepas mase die umumkan nak check kat mane??

    macam mana die tentukan pemenang ??
    djmimie said...
    saya kurang pasti lah kak, macam minggu lalu, depa umumkan sewaktu berita perdana pukul 8 malam tu... ehm...
    Anonymous said...
    diorang hantar duit tu kat kita ker(dalam mailbox)?
    Faizul said...
    Hahaha.. Saya dah menang hadiah mega tu..dpt rm5k.. Amek hadiah kat bukit kiara equestrian resort...
    Anonymous said...
    dah tonton..hadiah i-pad..macam mana nak menang ni..soalan pun tiada..Tajuk Berlian di Panda Kanada.
    YannJoo said...
    Hi do u know how do we type the answer and send to what number?

    Appreciate your help! Pleasee
    Anonymous said...
    For latest information you have to go to see world wide
    web and on web I found this site as a best web page for
    newest updates.

    Review my website: visit this site

Post a Comment