Thursday, August 21, 2008

Serangan Afiq!!!









Inilah keje Afiq skarang, lumba merangkak dengan ibu @ abah... Kadang2 tu dari depan pintu ke balkoni, tak pun, dari balkoni ke dapur... Afiq rajin temankan ibu masak kat dapur @ sidai kain kat balkoni belakang... Lagi satu, Aifq pantang nampak remote control ke, handphone ke, seboleh2 dia akan kejar untuk pegang... HUih... jenuh lari nih...

7 Comments:

  1. ilaIP said...
    Mimie.,ni serangan Afiq ke? Afiq kena Dera..?huhuhu
    ilaIP said...
    Mimie.,ni serangan Afiq ke? Afiq kena Dera..?huhuhu
    djmimie said...
    ila, afiq memang suka follow ibuk dia... syoik gitu... ala2 berkejaran di pasiran pantai...heheh
    black_canary said...
    mimie...anak aku si Darlin tu baru nak ngangkat punggung...
    djmimie said...
    bor BC, darlin sama dengan zara baru nak angkat2 punggung. afiq dah nak blajar berdiri. la ni kalu dapat paut kat kaki ibu @ abah @ grill balkoni tu seboleh2 nak berdiri... sok2 bila dia dah berlari, suruh abah dia je la kejar..time tu, ibu nak ngandung lagik... ops... ada ke? hik hik hik
    azieazah said...
    Dok lawan lumba lari dan merangkak tu jangan lupa bawak BATON tauuu..

    nanti leh passing passing... hahahahaha... (ehhh Kak AZIE pun leh gak masuk berlumba kot)
    djmimie said...
    kak AA, nak lumba dengan afiq ke dengan ibu afiq? heheh..

Post a Comment