Thursday, May 14, 2009

Jenguk Laman Web SPA jap..

p/s: Adakah dengan keputusan ini saya akan meninggalkan KLfm dan Jabatan Penyiaran buat selama2nya, mengikut jejak DJ Ezan dulu? Tungguuuu....

6 Comments:

  1. kakzie said...
    Mimie nak jd cikgu gak ker..huhuhu
    djmimie said...
    takde la ila.. saya takleh jd cikgu.. rosak anak org...heheh... tukar jabatan & kementerian kot? sblm bersalin hari tu pergi interview jawatan perangkawan utk jabatan perangkaan... sesuai ler dgn sijil yg saya ada... :-)
    KakSalBangi-KerabatSahabatKajangBerlipat said...
    Slm mimie dn anak2 shat ke..dh lama tak dgr cite..upin dan ipin shat gaknya..tu lah tgk muka dia tu memang sebijik...sebulan lagi mungkin arif berubah kot...Slmt bristirehat,
    djmimie said...
    terima kasih kak sal.. lama dah tak join aktiviti kerabat kajang berlipat... lepas pantang ni, boleh la join balik menyumbangkan suara kat tasik idaman tu.. heheh..
    black_canary said...
    buatlah mana yg TERBAIK dik...aku akan still memberi sokongan...
    KEHIDUPAN ialah satu cabaran...so, jika berani mengambil cabaran..anda pasti berJAYA..
    djmimie said...
    salam bro BC, saya kena senaraikan baik buruk keje kat mana2 pun. skarang ni kat klfm memang best giler, keje tak tension & ramai kenalan.. kalu pindah jabatan perangkaan, environment totally berubah, keje 9-5, bergelumang dgn nombor & statistik.. kalu tak cam tu, tak ler saya amik degree dlm statistik.. sesuai ler tu :-)

Post a Comment