Tuesday, March 10, 2009

Meet Uncle Sugeevan...










Semalam, ibu, abah, nenek dan Cik Su bawak Afiq jumpa Uncle Sugeevan... Biasalah, kalu jumpa Uncle Sugeevan, gondol la rambut Afiq sekejap. Ni dah 3 kali Afiq meet Uncle Sugeevan, jadi, Afiq dah tak takut lagi.. Masa mula2 jumpa Uncle Sugeevan, Afiq melalak2 bila terasa pencukur rambut uncle tu. Tapi, semalam, Afiq dah tak kisah, siap sengeh2 lagi bila uncle sembur air ke rambut Afiq. Afiq tak kisah pun sebab abah pun sama2 gunting rambut kat kerusi sebelah. Bila uncle dah selesai gunting rambut Afiq, Afiq pun ke hulu ke hilir kedai uncle tu sambil tunggu abah siap gunting rambut... Hensem tak rambut baru Afiq? :-)

4 Comments:

  1. kakzie said...
    cayalah Afiq..encem ler lambut bayu
    djmimie said...
    sekarang afiq pandai pakaikan abah minyak rambut & bedakkan ibu & abah... pantang nampak bedak, mula la dia tepek kat tangan & tepuk kat pipi sape2 yg dekat dgn dia.. heheh
    badangperkasa said...
    Dah besar si Afiq ye...
    djmimie said...
    salam bro BP.. beso dah anak bujang tu. maklumlah, tak lama lagi dah nak jadi abang long :-)

Post a Comment