Tuesday, March 10, 2009

Suatu Hari di Kelas....


Ketua Kelas (sebab tuan rumah & selalu marah bila budak2 bising & start menangis tak tentu pasal)... Afiq...


Penolong Ketua Kelas (sebab selalu tolong cikgu kelas letak barang2 balik atas meja)... Aishah..


Bendahari Kelas (sebab suka "kutip" mainan yang dah dimain oleh budak2 lain)... Arissa...


Ketua Kebersihan (sebab dalam ramai2 budak kat dalam kelas, dia tak dibekalkan bedak, losyen mahupun baby oil.. tuala pun pakai tuala papa - besau macam gebau).. Qaira...


Ketua Keceriaan (sebab paling bising sebab suka melalak kuat2 tak pasal2 - kena sawan tangis kot budak ni)... Taufik...


Apa2 pun boleh (sebab paling kecik, blom reti merangkak & slalu ketinggalan ke belakang bila cikgu kelas panggil makan)... Danish...


Inilah antara kawan2 baru Afiq. Afiq jadi ketua kelas sebab bila Taufik & Danish berlawan2 nangis, Afiq akan berdiri sambil menjerit "DIAMLAHHHH!!!".. Gitu la lebih kurang.. Bila budak2 berebut mainan, dia yang akan "rampas" mainan tu daripada dorang. Katanya, "Jangan rebut2, kalu nak berebut, biar aku yg main sorang!"... Agaknyer la...hehehh

2 Comments:

  1. Kerabat Sahabat KajangBerlipat said...
    Cayalah afiq jd ketua kelas..Slmt pagi cikgu.....
    djmimie said...
    ;-)

Post a Comment