Monday, November 17, 2008

Layannn...



Dulu, minat sangat tengok citer Jepun Moreo Attack ni... Sanggup ponteng skolah agama tu, semata2 nak tengok citer ni setiap jam 4 petang... Skarang ni dah ada Moreo Attack versi baru, tajuknyer "Attack No. 1" tapi baru tengok separuh jalan CD 1 tu takleh compete dengan versi yang lama tu...

Selain Moreo Attack, layan gak citer "Chiyaki"... carik dalam youtube gak, tapi tak jumpa... Skarang ni kat umah layan "Attack No. 1" kat opis plak layan "Hana Kimi"..Citer ni pn not bad gak, tentang seorang budak pompuan (Ashiya Mizuki), yang sanggup menyamar jadi pelajar lelaki & mendaftar masuk ke sekolah lelaki di Jepun semata2 nak naikkan semangat balik sorang mamat lompat tinggi (Sano) yang quit sukan tu sebab cedera sewaktu menyelamatkan Mizuki dulu... Yang best, citer ni takde la straight sangat, ada la campur2 lawak dalam bentuk kartun Jepun... ni semua gara2 Aenraen yang bawak CD2 citer Jepun ni ke opis... Ehm... layan je la...





Ni sedikit sedutan citer Hana Kimi, scene di mana Nakatsu (kawan Sano) sanggup pindah bilik Sano & Mizuki semata2 nak membuktikan yang dia tak gay... sebab Nakatsu ni takleh pegang pompuan, kalo dia pegang pompuan, dada dia akan berdebar2... Scene di atas ni, time tu Mizuki tengah mandi... Nakatsu sampai berfikir nak mandi sama Mizuki sebab dia beranggapan Mizuki pun lelaki cam dia gak... heheh... sorilah, video ni takde subtitle english or malay... yang ada subtitle dalam youtube tu semuanyer panjang2 dah tak boleh di"copy" masuk dalam blog ni... kalo nak tengok sedutan drama tu dalam youtube, boleh search "hana kimi" .... Walla...

2 Comments:

  1. kakzie said...
    huhu citer ni tak silap kita di sekolah rendah kut kan mimie..sebab ingat lagi punya la bekejar pi ngaji nak depan2 nak kejar tgk citer ni..chiyaki lak plg benci watak pramugari yg tgn dia cacat tu..best ar layan kalau di ulang siar balik mcm oshin..
    djmimie said...
    memang syok kan kalu dapat tengok balik citer2 tu... carik cd kat kedai takde plak depa buat dalam bentuk cd... huhuhu

Post a Comment