Wednesday, August 15, 2007

Cuti-Cuti Malaysia

Hola!!! Mimie Walla!!! Syoknyer dapat bercuti ni. Tapi, kadang2 boring jugak dok umah ni. Tau buat tahi mata je..heheh... Sebelum bercuti hari tu, ye-ye je nak ikut cik abg gi S'pore. Punya la susah nak carik paspot. Bila dah jumpa, lupa pulak nak bawak balik JB. Sudahnya, duduk je la kat umah....

Tapi, esok (Khamis), saya, mak, abah & adik nak pegi Kelantan, antar sepupu yang bersanding di sebelah lelaki. 2 minggu lepas, sebelah pompuan, saya tak dapat balik. Maklumlah, kena bertugas dalam konti. Tapi, minggu ni dapat jugak hantar sepupu ke Kelantan. Alang2 dah ke sana, ni lah masanya bercuti-cuti Malaysia. Mula2 tu, abah tanya jugak, "Boleh ke awak ni nak berjalan?" Ye la, perut dah "membusung" macam ni. Dia pun naik ngeri nak bawak jalan jauh2....heheh...

Tapi, rasanya ok lagi. Bulan depan, masuk bulan ke-7 nak kena jaga balik macam 1st 3 months pregnant. So, sekarang ni, selagi boleh cuci mata, kita cuci beg duit skali...heheh.. tapi cuci beg duit takleh bersih2. Kang nak raya, nak sambut orang baru, susah pulak kalau beg duit dah kering...

Balik dari Kelantan pulak, mak, abah & adik akan hantar saya semula balik ke KL... Lepas program Santai Puisi Merdeka kat CM 18 hb nanti, saya & Kroll dihantar berkursus pulak dari 19-30 Ogos kat Bagan Lalang... Ehm... nampaknya, memang sore ni cuti 3 minggu dari on air kat KLfm... Skali skala kalau tak dengar sore di udara tu seronok jugak. Kalau orang yang suka ngorat pompuan ni dorang suka "test market"... Skali skala nak gak "test market", kalau2 ada yang bertanya, mana hilangnya sore kita kan??? Heheh...

Well, itulah perkembangan terbaru buat stakat ni. Insya Allah, kalau ada perkembangan terbaru, akan dikhabarkan dalam blog ni...Untuk masa ni, saya cau cendollll!!!!

2 Comments:

  1. Rock... said...
    hi dj mimi,

    so how's the pregnancy? Toksah nak merayau-rayau sangat ;)

    take better care and happy ramadhan.
    KLfm said...
    TQ rock 4 ur caring ;-)

Post a Comment