Friday, January 15, 2010

My Lovely Family


Wednesday, January 13, 2010

3 Putera di Hatiku..

video

Kepada anda yang membaca nota ini melalui Facebook, jika ingin saksikan sendiri 3 orang putera dalam hati saya, layari blog DJ di http://mimieklfm.blogspot.com.. :-)

Tuesday, January 12, 2010

video








Pada 11 Januari 2010, genaplah umur Dato' CT Nurhaliza yg ke 31. Sambutan birthday Dato' CT diadakan sekali dengan pelancaran album kerjasama dengan Kris Dayanti yang diberi judul CTKD (Canda, Tangis, Ketawa, Duka). Memang best event malam tadi termasuklah persembahan muzikal Strawberry Chocolate oleh rakan2 wartawan..Walla!!!

Thursday, January 7, 2010

Selamat Tahun Baharu 2010




Walaupun dah pun 7 Januari 2010, rasanya belum terlewat untuk saya ucapkan selamat menyambut tahun baharu 2010... Apa perancangan tahun ni ye? Azam saya, kalau boleh nak dapat Anugerah Khidmat Cemerlang lagi tahun ni.. Sebab walaupun tahun 2008 saya dah dapat, tapi takde langsung majlis gilang-gemilang untuk meraikan ke"cemerlang"an kami yang menerimanya tahun lepas... Bajet takde la tu kot? Ehm.. takpelah.. Yang penting, gaji naik..Hehehe...

Macam mana pulak dengan anda? Apakah azam tahun ni di"forward" dari tahun lepas? :-)

;;